OM OSS

Norske grønnsaker er et animasjonskollektiv som består av Jan Petter Aarskog, Marius Stene og Arild Ørnholt. Trioen møttes under studiene og fant en felles kjærlighet for å ha det gøy med animasjon. Siden den tid har de produsert tv og underholdning for et massivt publikum, bl.a gjennom deres samarbeid med NRK, satirekanalen Satiriks. De er en effektiv og allsidig gjeng som stadig søker nye utfordringer.

Jan Petter Aarskog

Har en bachelorgrad i animasjon og 10 års erfaring fra reklame, film, tv, design og animasjonsproduksjon. Jan Petter er konstant på jakt etter den gode ideen og vil alltid pushe grensene for hva som er mulig å fortelle.

Marius Stene

Har en Bachelor i animasjon og 9 års erfaring fra tv, illustrasjon, tegneserier og animasjonsproduksjon. Marius har et særegent blikk når det kommer til å å forenkle ideer og gjøre mye ut av lite.

Arild Ørnholt

Har en Bachelorgrad i animasjon og 9 års erfaring fra reklame, tv, design og animasjonsproduksjon. En allsidig og kreativ humorist som elsker et godt samarbeid og vil alltid lete etter den mest engasjerende måten å fortelle en historie.